NIEUWS

 
Can-you-handle-the-jungle_A5_web.png

JANUARI 2018 - DERDE KEER OP RIJ GOUDEN BEF

Binnen voor het derde jaar op rij, de Gouden Bef! Wat een eer om met bovenstaande advertentie, die we samen met NautaDutilh en Soapbox maakten, weer gekozen te zijn als winnaar door het publiek voor 'beste wervingsadvertentie voor (aankomende) juristen'. Dankjewel allemaal voor het stemmen!

 

MEI 2017 - LEZING OP DEMENTIEZORG 2020 CONGRES 

Het is super om te merken dat ik met mijn prentenboek 'Mijn oma is een superheld' nog zoveel meer kan betekenen dan ik in eerste instantie had durven hopen! Zo mocht ik op 31 mei een lezing geven op het Dementiezorg 2020 Congres, naast o.a. Heleen van Royen, georganiseerd vanuit verpleegkundigecongressen.nl. Ik mocht daar vertellen over hoe belangrijk het is om ook jonge kinderen te begeleiden wanneer opa of oma te maken krijgt met Dementie. Want niet alleen de persoon met de ziekte zelf lijdt eronder, ook alle dierbaren om hem of haar heen. En hoe lastig is het om te begrijpen wat er gaande is wanneer je nog te jong bent om zelf op zoek te gaan naar antwoorden? Juist deze groep probeer ik een handvat aan te bieden met mijn prentenboek.

 
DSC07424_2.jpg

SEPTEMBER 2016 - GENOMINEERD TIJDENS KEY COLOURS COMPETITION

Een tijdje terug stuurde ik mijn prentenboek 'Mijn oma is een superheld' in voor de Key Colours Competition, uitgeschreven door Clavis Uitgeverij en stad Hasselt. Op 17 september werd de expositie geopend (waar ze een puzzel hadden gemaakt van mijn illustraties, hoe leuk!) en vond ook de prijsuitreiking plaats. Helaas was ik niet de algehele winnaar.... maar mijn boekje werd wél met nog een paar andere genomineerden uitgekozen om toch uitgegeven te worden! Mijn droom om een eigen prentenboek in de winkels te hebben liggen komt nu ineens wel heel snel uit!

 
dude.png

AUGUSTUS 2016 - PUBLICATIE DUDE GRADUATES SPECIAL

Ieder jaar publiceert de BNO (Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers) een speciale uitgave van hun 'dude magazine': de dude graduates special. Deze special bevat een eindexamenselectie met de, volgens hun, 30 meest opvallende afstudeerprojecten. Ook mijn werk werd geselecteerd en gepubliceerd in hun tijdschrift!

 
afstuderen.png

JULI 2016 - AFGESTUDEERD!

Na vier jaar hard zwoegen is het gelukt: afgestudeerd! En dan ook nog eens cum laude, trotser kan ik niet zijn. De afstudeerexpositie die we vanuit Maastricht Academy of Media Design and Technology organiseerden was helemaal de kers op de taart met zoveel fijne reacties op mijn prentenboek 'Mijn oma is een superheld'. Ik kan niet wachten om het grote avontuur als fulltime illustrator aan te gaan!

 
200 jaar koninkrijk280-flh_2.jpg
5294b6f9981943225261d72ef70102df-full_2.jpg

AUGUSTUS 2014 - ONTMOETING KONING WILLEM-ALEXANDER EN KONINGIN MÁXIMA!

Tijdens 't Preuvenemint, waar dit jaar ook '200 jaar Koninkrijk der Nederlanden' werd gevierd, heb ik de kans gekregen Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima te ontmoeten en heb zelfs champagne met ze mogen drinken! Dit na het winnen van de ontwerpwedstrijd voor de Preuvenelap 2014. Een super ervaring om niet snel te vergeten.

 
een hele lap_13_helderheid.jpg

APRIL 2014 - WINNEND ONTWERP PREUVENELAP 2014

Via mijn opleiding aan Maastricht Academy of Media Design and Technology, heb ik meegedaan aan de ontwerpwedstrijd voor 't Preuvenemint 2014 in Maastricht. Voor de Hele Preuvenelap is door de jury mijn ontwerp uitgekozen, die vervolgens als wettelijk betaalmiddel is gebruikt op 't Preuvenemint. De lap is wel honderduizenden keren gedrukt!